Zilele Bucurestiului 2012 – concerte, plimbari cu trasura, batai cu flori

Evenimentul va cuprinde următoarele manifestări :
•   Târgul meşteşugarilor (40 de căsuţe – obiecte şi produse tradiţionale)
•   Parada târgoveţilor (40 de artişti costumaţi: vânzători de ziare, flaşnetari, lustragii, negustori şi meşteri ambulanţi)
•   Spectacole – ansambluri folclorice, comunităţi şi minorităţi naţionale, muzica Bucureştiului de altădată, trupe, artişti consacraţi
•   Plimbări cu trăsuri – cai şi ponei
•   Bătaia cu flori
•   Reprezentaţii ale fanfarelor
•   Statui vivante şi animatori pe catalige
•   Ateliere de ecologie şi creaţie

PROGRAM

VINERI, 14 SEPTEMBRIE

TÂRG DE MEŞTEŞUGARI: 12:00 – 21:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei): 17:00 – 21:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi): 17:00 – 21:00

PROGRAM ARTISTIC
17:00 – 17:50 Ans. „Ciprian Porumbescu” din Suceava cu Margareta Clipa
17:50 – 18:40 Ans. „Burnasul” din Teleorman cu Gelu Voicu
18:40 – 19:30 Ans. „Dor Transilvan” din Cluj
19:30 – 20:30 Ans. „Maria Tănase” din Craiova cu Constantin Enceanu
20:30 – 22:00 „Muzica Bucureştiului de altădată” – Silviu Biriş cu Taraful „Cleante”, Diana Matei şi Ileana Olteanu

SÂMBĂTĂ, 15 SEPTEMBRIE

TÂRG DE MEŞTEŞUGARI: 10:00 – 21:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei): 10:00 – 20:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi): 11:00 – 21:00
STATUI VIVANTE ŞI ANIMATORI PE CATALIGE: 11:00 – 13:00/ 15:00 – 18:00
ATELIERE DE ECOLOGIE ŞI CREAŢIE – „GREEN REVOLUTION”: 11:00 – 21:00
REPREZENTAŢII ALE FANFARELOR: 18:00 – 18:30
„BĂTAIA CU FLORI”: 18:00 – 18:30

PROGRAM ARTISTIC

10:30 – 11:30 Teatrul Ion Creangă
11:30 – 12:30 Teatrul de animaţie Ţăndărică

15:00 – 15:30 Grupul vocal „Acapella” din Bucureşti
15:30 – 15:55 Minoritatea rromă, Ans. „Audeo” din Cernavodă
15:55 – 16:20 Minoritatea poloneză, Ans. „Soloczanka” din Suceava
16:20 – 16:45 Minoritatea maghiară, Ansamblul Naţional Secuiesc „Harghita” din Miercurea-Ciuc
16:45 – 17:10 Minoritatea albaneză, Ans. „Serenada” din Craiova
17:10 – 17:35 Minoritatea italiană, Ans. „Siamo di nuovo insieme” din Iaşi
17:35 – 18:00 Minoritatea germană, Ans „Korona” din Braşov
18:00 – 18:30 „BĂTAIA CU FLORI” ŞI REPREZENTAŢII ALE FANFARELOR
(Fanfare: Municipală Slobozia, „Brass Orchestra”, „Angely’s”, „Valurile Dunării”)
18:30 – 18:55 Comunitatea ruşilor lipoveni, Ans. „Molodti” din Tulcea
18:55 – 19:20 Minoritatea tătară, turco-musulmană, Grupul „Yîldîzlar” din Constanţa cu Chiamiran Chivu
19:20 – 19:45 Comunitatea aromână, Ans. „Pilisterlu” din Bucureşti
19:45 – 20:10 Minoritatea greacă, Ans. „Ellas” din Bucureşti
20:10 – 20:30 Minoritatea sârbă, Ans. „Soko” din Socol, jud. Caraş – Severin
20:30 – 22:00 Orchestra Naţională de Folclor „Valahia” din Bucureşti cu piese din repertoriul naţional şi internaţional, Lavinia Goste şi 6 perechi de dansatori, coregraf Mihai Petre

DUMINICĂ, 16 SEPTEMBRIE 

TÂRG DE MEŞTEŞUGARI: 10:00 – 21:00
PLIMBĂRI CU TRĂSURI (2 trăsuri cu cai şi 1 trăsură cu ponei): 10:00 – 20:00
PARADA COSTUMELOR DE EPOCĂ (40 artişti costumaţi): 11:00 – 21:00
STATUI VIVANTE ŞI ANIMATORI PE CATALIGE: 11:00 – 13:00/ 15:00 – 18:00
ATELIERE DE ECOLOGIE ŞI CREAŢIE – „GREEN REVOLUTION”: 11:00 – 21:00

PROGRAM ARTISTIC

16:30 – 17:00 Sylvie
17:00 – 17:45 Dj Project & Adela Popescu
17:45 – 18:30 Ştefan Stan
18:30 – 19:15 Corina
19:15 – 20:00 Hevito
20:00 – 20:45 Mandinga
20:45 – 21:45 Ştefan Bănică Jr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *