Vineri, la Mall Băneasa: seara devoratorilor de reduceri

Reducerile de preţuri sunt valabile doar şase ore şi ajung până la 70%. Vizitatorii vor putea cumpăra haine, cosmetice,electronice sau obiecte de decoraţiuni interioare la preţ redus.

Cele 42 de magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, lenjerie şi gadgeturi din mallul din Băneasa vor aplica reduceri la produsele de pe rafturi chiar şi mai mari decât cele pe care le practică deja, vor avea oferte promoţionale, vor fi  concursuri cu premii, iar vizitatorii vor primi cocteiluri gratuite.

Toate acestea se vor întâmpla vineri, pe parcursul a şase ore, cu începere de la ora 18 şi până la miezul nopţii, aceasta fiind cea de-a treia ediţie a Night Shopping Party organizată de administraţia centrului comercial.
Majoritatea magazinelor de îmbrăcăminte aplică reduceri mai mari la articolele din colecţia toamnă-iarnă 2008, dar şi la cele din colecţia de anul trecut din primăvară-vară. La magazinul Tiffosi, aproape toate produsele vor avea o reducere de 70%, în condiţiile în care până la ora 18 reducerile sunt de doar 50%. Totodată, magazinul participă cu trei premii, fiecare cu o valoare ce va depăşi 100 de euro la tombola ce va fi organizată în cadrul mallului. De ce să mergem vineri să alergăm după reduceri? Pentru că, începând de sâmbătă, nu toate produsele vor mai avea aceleaşi reduceri de 70%. (Sursa: Gandul.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *