Vedetele noului sezon “Dansez pentru tine”

De la jumătatea lunii aprilie, la Pro Tv, va începe cea de-a unsprezecea confruntare a visurilor în ringul de la “Dansez pentru tine”.

Din tabăra vedetelor feminine, face parte prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea, care va alterna pentru următoarele luni noutăţile din domeniul sportului cu repetiţiile de dans pentru a încerca să împlinească visul partenerului ei.

Cântăreaţă Corina Bud a acceptat şi ea provocarea de a lupta în paşi de dans pentru un scop nobil şi va încerca să-şi folosească toată energia artistică pentru a schimba în bine destinul unei familii nevoiaşe.

Lavinia Pârva (ex – Spicy) promite să se dedice cauzei partenerului ei de la “Dansez pentru tine” şi să încerce să ajungă cât mai departe în competiţia visurilor.

Vedetă tv Roxana Ionescu şi-a propus să-şi folosească toate atuurile de la Mama Natură pentru a-şi duce partenerul de vis pe primul loc în concursul care schimba în bine destine.

În tabăra vedetelor masculine au intrat Florin Piersic Jr., Augustin Viziru, Costin Sforaru si Gabriel Coveseanu. (Evenimentul Zilei)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *