Tramvaiele vor veni mai des abia din 2012

Orice călător care e agresat în mijloacele de transport în comun trebuie să apeleze 112, iar la staţia următoare infractorul va fi înşfăcat de un echipaj al jandarmeriei.

Nu este o poveste, e confirmarea dată de Gavrilă Pop, directorul Jandarmeriei Bucureşti, care o pune pe seama eficienţei protocolului de cooperare dintre jandarmerie şi RATB. Protocolul, încheiat anul trecut, după ce un tânăr de 19 ani a murit înjunghiat într-o staţie de autobuz din Berceni, a fost prelungit ieri.

Staţii mai largi, tramvaie mai joase

Cât priveşte problema arzătoare a întârzierilor, directorul Direcţiei Transporturi din Primăria Capitalei, Ion Dedu, a declarat că aceasta se rezolvă prin crearea de culoare unice, dând exemplul liniei tramvaiului 21, unde durata călătoriei va fi redusă la jumătate. Edilii au promis, ieri, că vor apărea culoare unice în Drumul Taberei, iar anul acesta vor începe lucrări de modernizare la liniile de transport de pe străzile Viitorului, Tunari, şoselele Pantelimon şi Iancului şi bulevardele Liviu Rebreanu şi Aerogării. (EVZ.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *