Sezon nou din “Serviciul Român de Comedie” la ProTV

În prima ediţie a noului sezon, care debutează pe 10 octombrie, de la 21.45, la Pro Tv, se va cânta Imnul crizei iar politicieni precum Iliescu, Năstase, Ponta şi Vadim ajung la pescuit

Cu Ştefan Bănică invitat în casa PRO-porului, noul sezon al emsiunii “Serviciul Român de Comedie” debutează duminică, 10 octombrie, la Pro TV. Trupa condusă de Toni Grecu aduce, chiar din prima emisiune, un moment de relaxare, care îl are în prim plan pe Emil Boc, interpretat de Claudiu Maier, la masaj.

“Vom deschide porţile primului salon de masaj politic din ţară, sugestiv denumit «Relaxare şi Reformă». La acest salon vin politicienii să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile în compania unor specialiste: Liuba, patroana salonului, de 35 de ani, brunetă, din Chişinău, specialistă în drept internaţional, Lili, de 24 de ani, blondă, specialistă în economie politică, şi Nataşa, de 22 de ani, roşcată, masterand în jurnalism şi drepturile omului la universitatea din Tiraspol. Primul care vine să se bucure de serviciile salonului «Reformă şi Relaxare» este Emil Boc, proaspăt bătut de un grup de sindicalişti nervoşi”, a spus Toni Grecu. (GANDUL.INFO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *