Schimbări de interpreţi la Selecţia Naţională Eurovision 2011

Dragoş Chircu, unul dintre interpreţii melodiei “Open your eyes” (alături de Anthony Icuagu), calificată pentru Selecţia Naţională Eurovision 2011, a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unor probleme de sănătate. El va fi înlocuit de trupa Distinto şi de cântăreaţa Ianna.

“Imediat după faza de preselecţie a melodiilor, Dragoş Chircu mi-a solicitat retragerea din competiţie, din motive de sănătate. Diagnosticul dat de medici – laringită cronică severă cu risc de noduli pe corzile vocale – îl pune în imposibilitatea de a mai cânta şi de a reînregistra forma finală a piesei , dar şi de a mai participa la finala concursului”, a declarat Cristian Faur, compozitorul piesei.

Drept urmare, Faur a solicitat de urgenţă membrilor juriului să aprobe schimbarea interpretului, în perioada prevăzută de regulament, respectiv 10-12 noiembrie. “În urma aprobării lor unamine, am optat pentru trupa Distinto şi pentru Ianna şi l-am păstrat în concurs pe Anthony Icuagu”, a completat Cristian Faur. (SURSA: EVZ.RO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *