“Românii au talent” – lider de audienţă, vineri şi sâmbătă

Cea de-a treia semifinală a emisiunii “Românii au talent ” ce a fost difuzată vineri, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea a adunat în faţa micilor ecrane peste 5 milioane de români din întreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 22.18, când la nivelul publicului comercial – din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani – ratingul Pro TV ajungea la 26,4 puncte şi cota de piaţă impresionantă de 64,8%.

Sâmbătă seară, când a fost difuzată cea de-a patra şi ultima semifinală a emisiunii “Românii au talent”, Pro TV a fost lider absolut de audienţă la toate categoriile de public , înregistrând în minutul de aur de la ora 22.02, pe publicul comercial, 24,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 59,9 procente.

Marea finală “Românii au talent” va avea loc în a doua zi de Paşte. Pe 25 aprilie, de la ora 20.30, cei 12 fericiţi finalişti vor trece prin emoţii pe scena de la “Românii au talent”, de unde va trebui să impresioneze cu numărul lor publicul pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Lista completă a celor 12 finalişi care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro arată astfel : Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea. (mediafax.ro)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *