Rita Mureşan, Costi Ioniţă şi Angela Rusu, la ediţia specială de Paşte a ”Dansez pentru tine”

Rita Mureşan, Costi Ioniţă şi Angela Rusu vor dansa pentru familii nevoiaşe, in prima zi de Paşte, la Pro TV, intr-o ediţie specială a emisiunii ”Dansez pentru tine”, informează postul de televiziune.

Rita Mureşan va face pereche cu Ionuţ Pavăl, fostul partener al Danei Rogoz şi al Deliei Matache din sezoanele trecute ale emisiunii, cintăreaţa de muzică populară Angela Rusu va dansa cu Cornel Ogrean, care a dansat cu Andra şi cu Elena Gheorghe in alte ediţii, iar Costi Ioniţă va dansa alături de bulgăroaica Andreea Teodorova.

Cele trei perechi se vor intrece in paşi de dans şi in spectacol pentru a ciştiga cit mai multe voturi din partea telespectatorilor Pro TV, care vor putea trimite sms-uri pe tot parcursul emisiunii pentru a-şi ajuta favoriţii. Premiul pe care il va ciştiga fiecare pereche va fi donat unor persoane cu probleme, pentru care sărbătorile nu sunt altceva decit o altă stringere de inimă.

Campionul K1 Cătălin Moroşanu va dansa la ”Dansez pentru tine” pentru a ajuta pe cineva cu probleme, iar campionul Marius Urzică o va avea alături, intr-un moment de dans in platoul emisiunii, chiar pe iubita sa.

rita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *