Programul Tuborg Green Fest

Festivalul reuneşte artişti internaţionali şi trupe autohtone, iar intrarea la concerte este gratuită.Tuborg Green Fest începe mâine, în Parcul Izvor din Capitală, iar accesul publicului este gratuit. În ediţia din acest an, prima zi va fi dedicată muzicii Electro, iar „Chicane“ vor fi cap de afiş.

Pe tot parcursul festivalului Tuborg Green Fest, „Umbrela Verde“ va îndemna publicul să aibă un comportament responsabil faţă de mediu, prin amenajarea unor puncte speciale de colectare a gunoaielor şi prin oferirea unor premii pentru cei mai „eco“ dintre participanţi. În cortul „Umbrela Verde“ din Parcul Izvor va fi amplasată o zonă „Green Tattoo“, unde doritorii îşi pot aplica tatuaje verzi cu simboluri ecologiste.

Accesul la festival este liber, dar cu câteva condiţii. Astfel, bucureştenii nu vor putea intra în spaţiul de festival cu bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. (ADEVARUL)

Programul Tuborg Green Fest

Vineri
16.00 Warm Up
18.00 Concert Sensor
19.00 Concert Şuie Paparude
20.00 Concert The Crystal Method
22.00 Concert Chicane
23.00 Silent Disco cu DJ Gojira

Sâmbătă
15.00 Warm Up
17.00 Concert AB4
19.00 Concert Zdob şi Zdub
20.00 Concert The Herbaliser
22.00 Concert Guano Apes
23.00 Silent Disco cu DJ Seb

Duminică
15.00 Warm Up
17.00 Concert Publika
19.00 Concert Mandinga
20.00 Concert Viţa de Vie
22.00 Concert Ştefan Bănică & Friends

images_logo_tuborg_green_fest_mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *