PROGNOZA METEO: Vreme rece până la mijlocul săptămânii

Frigul nu ne părăseşte nici săptămâna aceasta, cel puțin până joi, când se va încălzi ușor.

Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea, în toate regiunile. În restul zilei, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Potrivit prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie, ninsori slabe vor fi îndeosebi în zonele muntoase și în partea de sud a teritoriului.

De joi vremea se încălzeşte
În zonele joase, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -12 și -2 grade Celsius, cu valori mai scăzute în zonele depresionare, iar maximele se vor încadra între -3 și 6 grade Celsius, în sudul țării. Cele mai joase temperaturi, de -15 grade Celsius, vor fi înregistrate, astăzi, în Transilvania, unde în zonele joase vor fi condiții de ceață, anunță ANM. La capitolul „temperaturi”, cel mai bine stau Dobrogea și Moldova, unde se vor atinge maxime de 6 grade Celsius. Începând de joi, vremea pare să se îmbuneze, de la o zi la alta, astfel încât putem spera la un weekend ceva mai călduros decât începutul acestei săptămâni.

Bucureşti
De dimineaţă, în Capitală s-au înregistrat temperaturi cuprinse între – 1,7 şi – 1,1 grade Celsius, iar la amiază ele vor ajunge până la 4 grade.
Cerul va fi temporar noros.
Vântul va bate slab până la moderat. Muntenia
Vreme rece
Temperaturi maxime: -2 C – 4 C
Cer temporar noros
Vântul va bate slab până la moderat

SURSA: WWW.EVZ.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *