Pe 12 octombrie se deschide primul Taco Bell din România

Data de lansare a restaurantului din Băneasa Shopping City, din Bucureşti, primul loc din România unde se va deschide Taco Bell, au fost anunţate pe pagina de Facebook a companiei Sphera Franchise Group SA care deţine, în sistem de master franciză, lanţul de fast – food Taco Bell.

Aceştia evidenţiază că, în prezent, cel mai apropiat restaurant Taco Bell se află la 1208 kilometri de România. „Din 12 octombrie nu mai trebuie sa mergi 1208 km pana la cel mai apropiat Taco Bell. Deschidem in Baneasa Shopping City #tacobellromania#incaputin #savethedate”, anunţă compania pe Facebook.

Astăzi, grupul operează peste 43.000 de restaurante fast food în 135 de țări, din care 6.500 sunt localuri Taco Bell. Obiectivul companiei este de a realiza vânzări globale de 15 miliarde de dolari și a deține 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022. Lanțul de fast-food aparține de grupul american Yum! Brands. În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. (www.profit.ro)

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *