Nopţi albe în Bucureşti (EVZ)

Când nu sunteţi la cursuri, sute de baruri şi cluburi vă stau la dispoziţie în Capitală. Pe timp de zi, nu evitaţi teatrele şi ceainăriile, dar nici bibliotecile.

Primele săptămâni de studenţie în Capitală sunt dificile pentru cei care nu au experienţa oraşului mare. Pe lângă noutăţile din timpul zilei, din amfiteatru – cursuri, profesori, colegi – îţi dau bătăi de cap cele din afara facultăţii, care nu sunt deloc puţine. Nu sunt cursuri în programă câte locuri de culturalizare sau de distracţie oferă Bucureştiul.

Dacă eşti „rocky”, n-ar trebui să ratezi ieşirile în Hard Rock Cafe (Kiseleff 33), The Jack – Bar & Rock (Griviţei 55), Argentin (Blănari 11-13) sau Live Metal Club (Titulescu 171). „Roacării” clasici se întâlnesc, de ani mulţi, într-un subsol din zona Lipscani, unde votca ieftină merge cu muzici vechi, autentice.

Club A (născut dintr-o idee a studenţilor la Arhitectură) este ieftin, dar destul de înghesuit şi, dacă nu eşti fumător, s-ar putea să te descurci mai greu cu respiraţia. În Club A, dar şi în Utopia, sunt programate concerte live cu regularitate. Iar în Que Pasa (Batiştei), există posibilitatea ca muzica să o alegi chiar tu. Studenţii amatori de dans pe cuburi – sau chiar pe barul unde curg comenzile de cocktaiuluri, cu sau fără alcool – să-şi ia notiţe: unele dintre cele mai bune combinaţii „animatoare + cocktail + preţ OK” se găsesc în PAT Lounge, Twice, Princess, The Gate, Cool Cat, veteranele Maxx şi Dumars. (www.evz.ro)

clubbing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *