Muzică şi degustare de vinuri la Palatele Brâncoveneşti, in weekend

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni si in acest week-end la Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti –Mogosoaia”. Cei care doresc sa-si organizeze un picnic o pot face la umbra arborilor, iar municipalitatea ii va ajuta cu gratarele puse la dispozitie, alaturi de saci menajeri pentru colectarea deseurilor.

Sambata, 20 august, de la ora 17:00, în Sala Scoarţelor de la Mogosoaia va avea loc un concert de muzica clasica. El va fi urmat, in cerdacul Palatului Brâncovenesc, de o degustare de vinuri oferite de „Domeniile Ostrov”.

Duminica, de la ora 19.00, la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia va avea loc ultimul spectacol al stagiunii  „Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia”, intitulat “Unora le place jazzul”, cu Luiza Zan (voce) & Jimmy Cserkesz (chitară). Intrarea este liberă.

Pana in ultima zi a lunii august, Palatul Mogoşoaia propune copiilor o „Vacanţă în parc”, cu spectacole gratuite de teatru de păpuşi şi invitaţii la numeroase ateliere de creaţie. Evenimentele se desfăşoara sâmbăta, intre orele 11,30 – 17,00 şi duminica, între orele 11,30 – 17,00.

 

One Comment on “Muzică şi degustare de vinuri la Palatele Brâncoveneşti, in weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *