Michael Jackson a confirmat datele concertelor din Londra din vara lui 2009

Conform promotorului AEG Live, aceste concerte vor avea loc în zilele de 8, 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24, 26 şi respectiv 28 iulie. Randy Phillips, reprezentantul companiei AEG Live, a precizat că cererea pentru bilete la acest şir de concerte din luna iulie “a depăşit cele mai nebuneşti aşteptări”.

Fostul rege pop Michael Jackson a anunţat săptămâna trecută că va susţine o serie de concerte în luna iulie în capitala britanică, confirmând revenirea pe scenă la patru ani după achitarea sa într-un proces pentru abuzarea sexuală a unui adolescent, s-au grăbit să informeze agenţiile de presă internaţionale.

Acordul semnat cu AEG Live ar putea însemna pentru Michael Jackson balonul de oxigen atât de necesar pentru a respira din nou sub povara falimentului şi a gloriei trecute. AEG Live a anunţat că are în plan o colaborare cu Michael Jackson care să se întindă pe cel puţin trei ani şi jumătate şi care să cuprindă o serie de concerte, înregistrarea unui nou album precum şi promovarea unei adaptări pentru marile ecrane ale scurtmetrajului “Thriller”, colaborare ce i-ar aduce înapoi fostului megastar cel puţin o parte din faima de altădată, dar şi mai important, o sumă de peste 400 de milioane de dolari în conturile acum goale.

Fostul star a dispărut brusc de pe scenă după ultimul său turneu mondial în 1997 şi în special după achitarea în 2005 într-un proces răsunător pentru abuzarea sexuală a unui adolescent.

Presa susţine că sănătatea sa este fragilă, iar casa britanică de pariuri William Hill dă deja o cotă de 5 la 1 că el nu îşi va arăta vârful nasului refăcut, dacă va figura efectiv pe afişul concertelor londoneze.

sursa: libertatea.ro

Dan Barbu

Top Contributor contact@plimbare.ro www.facebook.com/plimbare.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *