Jasmine, Nadine si The Marker, reprezentantii Romaniei la Cerbul de Aur

Jasmine, Nadine si The Marker au castigat preselectia organizata de TVR pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei la editia 2009 a Festivalului Cerbul de Aur, care se va desfasura la Brasov intre intre 2 si 7 septembrie, informeaza un comunicat al televiziunii publice, transmis joi Agerpres.

Jasmine este studenta a Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii Spiru Haret. A facut parte din trupa OOPS. In 2007, a castigat premiul III pentru cea mai buna piesa si premiul special al juriului pentru cea mai buna voce in cadrul Discovery International Music Festival, organizat la Varna, Bulgaria. In curand, ea isi va lansa primul ei album solo.

Nadine este licentiata a Facultatii de Jazz din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Este backing-vocal in trupa Loredanei Groza, “Agurida”. In 2003, a obtinut premiul I la concursul international Slavianskii Bazar, organizat in Belarus, iar in 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.

Trupa The Marker s-a format in 2008 la initiativa lui Paul Mates si Andrei Prodan. Ulterior, s-a alaturat acestora Octav Capota si Claudiu Ursache. (Sursa: Romania Libera)

jasmine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *