Informatii despre concertul AC/DC

Accesul in zona de concert se va face incepand cu orele 15.00 si va fi permis pana la ora 21.30. Dupa aceasta ora, portile vor fi inchise.

Accesul in perimetrul zonei de concert se va face in functie de tipul de bilet achizitionat. Pentru detinatorii de bilete la categoria Golden Circle, intrarea se va face prin intrarile din lateralele scenei. Recomandam accesul dinspre Piata Unirii. Pentru Normal Circle, VIP si Tribuna, punctele de acces vor fi plasate pe Bulevardul Libertatii, permitand intrarea din doua directii: dinspre Splaiul Independentei si dinspre Calea 13 Septembrie. Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert, spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte.

Nou: Sectoarele Normal Circle includ o zona situata frontal fata de scena, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Obtinuta recent de organizatori, aceasta ofera o vedere impecabila, fara obstructii si este situata fata de scena la o distanta ce nu depaseste distanta obisnuita dintre peluza unui stadion normal si scena, la un concert pe stadion.

Accesul persoanelor se va face potrivit schemei atasate, astfel:
VIP, Tribuna, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie si poarta dinspre Bulevardul Natiunile Unite
GOLDEN CIRCLE: Portile din Piata Constitutiei, atat in partea dreapta cat si in partea stanga (cu acces de pe Bulevardul Unirii).

ESTE INTERZIS ACCESUL CU: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video, umbrele. (EVENTIM.RO)

CLICK PENTRU IMAGINEA MARITA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *