HARLEM GLOBETROTTERS la Sala Polivalenta, pe 26 martie

După spectacolele cu casa închisă din 2007 și 2008, Harlem Globetrotters vor face din nou o demonstrație de măiestrie în pur stil american într-un show cu totul nou, pe 25 martie la Sala Sporturilor din Cluj și pe 26 martie la Sala Polivalentă din Bucuresti.

Cunoscuți și drept “magicienii baschetului”, Harlem Globetrotters se pricep de minune să țină publicul în priză cu doze consistente de comedie și un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncări la coș nemaivăzute și celebrele slam-dunk-uri care te lasă cu gura căscată. Membrii echipei susțin însă că cel mai bine se pricep să aducă familiile împreună la spectacolul lor și să le ofere clipe pe care nu le vor uita ani de-a lungul.În cei aproape 85 de ani de existență, Harlem Globetrotters au jucat mai mult de 25.000 de partide de baschet în 120 de țări de pe 6 continente, în fața a mai mult de 130 de milioane de fani.

Spectacolul de la București va începe la orele 19, accesul în Sala Polivalentă fiind permis începând cu orele 18. Biletele costă între 50 și 150 de lei, iar copiii sub 6 ani insotiti de parinti vor avea acces gratuit. (Eventim)

Harlem Globetrotters - spectacol in Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *