Filmul “Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănică în rolul principal, lansat în cinematografe pe 27 noiembrie

Filmul “Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănică în rolul principal, va avea premiera în cinematografele din România pe 27 noiembrie, urmând să fie difuzat pe Pro TV de Crăciun, informează producătorul peliculei, MediaPro Pictures.

Pentru 120 de persoane, 2009 va rămâne anul în care au sărbătorit două Crăciunuri, unul dintre ele chiar în miezul verii. Filmările pentru producţia “Ho Ho Ho” s-au încheiat miercuri dimineaţă. Producţia “Ho Ho Ho” înseamnă: patru săptămâni de filmare, opt locuri de filmare, o tonă de zăpadă artificială, 16 costume de Moş Crăciun şi multe grade Celsius în ciuda decorurilor hibernale.

Locul în care a fost filmat 80% din film a fost Băneasa Shopping City din Capitală şi asta pentru că acţiunea lungmetrajului se desfăşoară într-un mall. Restul scenelor din film au fost filmate la Studiourile MediaPro Pictures, Depoul Victoria şi diverse străzi din Bucureşti.
“Ho Ho Ho”, regizat de Jesus del Cerro şi produs de Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, surprinde povestea lui Horaţiu, un băieţel de opt ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte drept cadou de Sărbători o zi petrecută la mall.
Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă, însă, într-o adevărată aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale. (mediafax.ro)

ho-ho-ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *