Edvin Marton, Evgheny Plusenko & Surya Bonaly

Violonistul Edvin Marton si patinatorul Evgheny Plusenko, care au sustinut un show la Bucuresti in februarie 2007, revin in Romania pentru doua spectacole, pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta, potrivit organizatorilor, Amphitrion.
Cei doi vor sustine un spectacol pe gheata artificiala ce va fi montata in Sala Polivalenta, iar la show-ul “Kings on Ice II”, ce va avea doua reprezentatii, ambele de la ora 19.00, va participa si fosta campioana europeana la patinaj artistic Surya Bonaly.
Marton si Plusenko au sustinut si in 25 februarie 2007 doua spectacole la Bucuresti, pe patinoarul “Mihai Flamaropol”. Mai multi spectatori au depus atunci plangeri la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului din cauza frigului pe care au fost nevoiti sa-l indure pe parcursul celor aproximativ doua ore de show.
Edvin Marton a cantat pe o vioara Stradivarius, un instrument pe care Banca Elvetiei i l-a daruit in 1996 si care este evaluat la aproximativ patru milioane de dolari. Violonistul a mai sustinut un show in Romania in septembrie 2007, la Sala Palatului, alaturi de Orchestra din Monte Carlo, alcatuita din cinci instrumentiste.
Sursa: NewsIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *