Dansez pentru tine și-a stabilit finaliștii

Andreea Mantea si Daniel Lazar au parasit competitia visurilor vineri seara plangand in hohote. Dupa ce au facut fata celui de-al treilea duel si dupa ce au primit chiar si note de 10 la musicalul Vrajitorul din Oz, Andreea si Daniel se pare ca nu au trecut proba publicului care a votat in proportie de 55,57% ca  perechea formata din Alina Chinie si Stefan Bamboi sa ramana in concurs.

Alina Chinie si Stefan Bamboi au trecut de la agonie la extaz vineri seara. Dupa emotiile duelului, oboseala de dupa repetitii, dupa intalnirile emotionante din platou cu mama si fratii lui Stefan si cu prietenii lor, Alina si Stefan au primit multe note de 10 din partea juriului pentru hip-hop si pentru musicalul Cabaret, verdictul telespecatorilor de a ramane in competitie si primul loc in clasamentul de vineri.

La sfarsitul emisiunii de vineri, ultimele doua perechi din clasament, Liviu Varciu si Ilaria si Jean de la Craiova si Sandra, luasera deja privirile triste si fetele lungi la gandul duelului, insa Stefan Banica si Iulia Vantur le-au dat o veste care i-a facut sa topaie de bucurie prin platou. Marti seara, de la 20.30, in editia speciala de 1 decembrie cand Pro Tv implineste 14 ani, niciuna dintre perechi nu va trece prin drama duelului, ci toate trei vor avea sanse egale sa mearga spre castigarea marelui premiu. In urma semifinalei de marti, se va stabili care dintre cele trei perechi ramase in concurs va ocupa locul al treilea si va primi astfel premiul de 15.000 de euro.

Telespectatorii pot vota perechea favorita prin sms la 1276 cu numele celor pe care ii doresc castigatori si la numerele de telefon: Alina Chinie si Stefan Bamboi – 0900760600, Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba – 0900760601, Jean de la Craiova si Sandra Neacsu – 0900760605. (PROTV)

dansez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *