Beyonce a castigat 6 premii Grammy

Din 10 nominalizări, Beyonce a câştigat şase trofee,  la cea de-a 52-a ediţie a Galei Decernării Premiilor Grammy. Surpriza a constituit-o, însă, Taylor Swift, tânăra cântăreaţă de country, care, la 20 de ani, a obţinut primele 4 statuete din carieră, printre care şi cea mai râvnită dintre toate, Albumul Anului.

Cu ţinute extravagante, artificii scenice şi un duet la pian cu Elton John, Lady Gaga a deschis cea de-a 52-a ediţie a Galei Decernării Premiilor Grammy, care a avut loc la Staples Center din Los Angeles.

Mai mult decât o gală de premiere, evenimentul de la Staples Center a fost conceput ca un spectacol de amploare, în care apariţiile live au cântărit, aproape la fel de mult, ca mulţumirile câştigătorilor.

La 20 de ani, Taylor Swift, următoarea în top la numărul nominalizărilor (8) a câştigat primele 4 Grammy din carieră, printre care şi cel mai important:  Cel mai bun album al anului cu “Fearless”, Best Country Album cu acelaşi titlu, Female Country Vocal şi Country song.

Kings of Leon au întrerupt, însă, noaptea doamnelor, urcând pe podium pentru trei statuete importante: Record of The Year, Cel mai bun cântec rock şi Best Rock Performance By A Duo Or Group With Vocals.

Trofeul pentru Cel mai bun album rock a revenit celor de la Green Day care, după ce au mulţumit colaboratorilor şi fanilor, au promis că se duc să bea cu băieţii de la Kings of Leon.

Nici trupa The Black Eyed Peas nu a fost ignorată la cea de-a 52-a ediţie Grammy: 3 premii, printre care Best Pop Vocal Album şi Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals .

Celine Dion, Usher, Smokey Robinson, Carrie Underwood şi Jennifer Hudson i-au adus un omagiu lui Michael Jackson, cântând melodia “Earth Song”. Producătorii au difuzat, în premieră, şi versiunea 3D a videoclipului realizat pentru acest hit, pe care artistul plănuia s-o includă în concertele sale din iulie 2009 la Londra.(REALITATEA.NET)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *