Andra si Catalin Maruta sunt parinti

Andra si Catalin Maruta au devenit parintiAndra şi Cătălin Măruţa au devenit părinţi în această dimineaţă, când s-a născut David, primul lor bebeluş.

Cel mic a venit pe lume în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10: David are 3,760 kg şi 54 de cm şi este deja vedeta familiei.

“Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”, recunoaşte Cătălin Măruţa, care aproape că nu îşi mai găseşte cuvintele de fericire.” Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe am simţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a adăugat emoţionat prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro Tv.

Atât bebeluşul, cât şi proaspătă mămica se simt foarte bine. Toţi prietenii şi colegii s-au bucurat alături de fericiţii părinţii, iar colegii de la “Happy Hour” i-au pregătit deja lui Cătălin Măruţa surprize la care nici nu visează pentru ediţia de diseară, prima pe care o va prezenta în calitate de tătic. (EVZ.RO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *