Abonatii UPC nu vor vedea meciurile din Liga I

Transmisiunea meciurile din sezonul 2008/2009 al Ligii I consituie o mare problema pentru microbistii care nu sunt abonati RCS sau Digi TV.

Pana acum, cert e ca postul GSP TV, cel care va transmite majoritatea meciurilor din sezonul 2008/2009 al Ligii I, se prinde doar in retelele RCS si Digi TV.

Interesati sa vedem ce vor face abonatii din reteaua UPC, fost Astral, am contactat un reprezentant al acestei firme, care ne-a declarat ca postul GSP TV va fi introdus in grila de programe doar daca clientii vor cere acest lucru.

“Introducem un program in grila doar in momentul in care este solicitat de un numar mai mare de clienti”, a declarat, exclusiv pentru Ziare.com, Cristina Nitu, reprezentant UPC.Asa ca, pentru abonatii UPC ramane doar un lucru de facut, in cazul in care doresc sa vada partidele din sezonul 2008/2009 al Ligii I: “sa puna mana pe telefon, sa sune la UPC si sa solicite introducerea postului GSP TV in grila de programe”.

Sezonul 2008/2009 al Ligii I va incepe sambata, 26 iulie. Prima etapa programeaza urmatoarele meciuri: Rapid – Gloria Bistrita, U Craiova – Poli Iasi, FC Vaslui – Steaua, FC Brasov – Unirea Urziceni, Pandurii Tg. Jiu – Dinamo, FC Arges – Poli Timisoara, Gaz Metan Medias – Otelul Galati, CS Otopeni – CFR Cluj si Gloria Buzau – Farul.

sursa: http://www.ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *