A inceput Targul GAUDEAMUS-Carte de învăţătură

Bucureştenii care îşi doresc să cumpere cărţi şcolare sau să admire invenţiile realizate de tineri, pot vizita începând de astăzi Târgul Internaţional Gaudeamus – „Carte de învăţătură” deschis la Pavilionul Central Romexpo.

Evenimentul este deschis până duminică, în acelaşi timp cu Salonul de Creaţie şi Inventică pentru Tineret, care se va deschide astăzi, de la ora 17.00, pentru tinerii între 14 şi 35 de ani. În cadrul salonului se vor organiza mese rotunde cu tema „Biblioteca Digitală”, „Educaţia Antreprenorială”, dar şi concursul de invenţii şi creaţii pentru tineri, la secţiunile: ştiinţe aplicate, tehnologia informaţiei, creaţie tehnică, creaţie artistică, inovaţie şi antreprenoriat. (EVZ.RO)

Programul de vizitare al târgului este următorul:

  • joi, 18 noiembrie: 16.00 – 21.00
  • vineri, 19 noiembrie – duminică, 21 noiembrie: 10.00 – 20.00
  • luni, 22 noiembrie: 10.00 – 16.00

Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei), care constituie totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.

Luni, în ultima zi a târgului, accesul publicului este liber.

Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie). Vizitatorii din aceste categorii, care doresc să participe la tombolă, trebuie să achiziţioneze bilete sau abonamente de intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *