1 iunie – cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România

Micile mari victorii continuă. AQUA Carpatica Kids le susține. De 1 iunie, va fi bine. Ziua Copilului este în fiecare an o zi specială atât pentru copii, cât și pentru cei mari care nu au uitat niciodată bucuria copilăriei. Însă, anul acesta, vă propunem să sărbătorim 1 Iunie altfel.

Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie.

Viitorul a sosit și nu mai e cale de întoarcere. Platforma ireal.ro își va deschide porțile și vă va primi în lumea sa fantastică, prima lume mixtă virtuală în care totul este posibil. Veți descoperi tărămuri de poveste, vă veți împrieteni cu animăluțele voastre preferate, chiar și cu cele mai fioroase dintre acestea. Veți avea parte de experiențe inedite și pentru câteva ore tot ce pare ireal și de neatins va deveni realitate. Vă invităm să pășiți cu încredere în lumea plină de magie a copilăriei și să vă bucurați din plin de toate momentele frumoase și suprizele pe care vi le-am pregătit alături de partenerii noștri.

Invitație

Dragi copii, părinți și bunici, dar și cei care încă vă mai simțiți mici, vă invită cu mic, cu mare la cel mai frumos eveniment de sub soare. Vă invităm să redescoperim împreună micile mari bucurii ale copilăriei la cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România, marca Ireal.ro.

Când?

Pe data de 1 Iunie, începând cu ora 16:00, totul VA FI BINE.

Unde?

Cel mai mare eveniment virtual dedicat zilei de 1 Iunie va avea loc în tărâmul magic găzduit de platforma online Ireal.ro/VaFiBine.

Cine?

Voi. Prietenii voștri. Șiii:

  • Gașca Zurli
  • Maia Mălăncuș
  • Maria Popa
  • Andra Gogan
  • Magicianul Robert Tudor

2 thoughts on “1 iunie – cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *